Львів’ян попереджають про ожеледицю, туман і пориви вітру

1743 0
Видимість становитиме 200-500 метрів.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Синоптики львівського регіонального гідрометцентру попереджають львів’ян про погіршення погодних умов завтра, 21 лютого. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

За повідомленням синоптиків, на дорогах очікується ожеледиця, вночі та вранці – туман видимістю 200-500 метрів. Також удень будуть пориви західного вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

Через погіршення погодних умов усіх учасників дорожнього руху просять бути максимально обачними і обережними.

Читайте також: +12 та хмарність. Якою буде погода у Львові цього тижня

Пішоходів просять за можливості не ходити під розлогими деревами і триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. А також не вибігати на дорогу і переходити проїжджу частину лише у спеціально відведених для цього місцях.

Водіям рекомендують під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій потрібно телефонувати на гарячу лінію Львова за безкоштовним номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!