Львів’ян попереджають про погіршення погодних умов

1374 0
Завтра впродовж дня на дорогах збережеться ожеледиця, очікуються сильні пориви вітру.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 30 січня по місту Львову та Львівській області очікуються пориви північно-західного вітру 17-22 м/с. На окремих ділянках доріг – ожеледиця.

30 січня у Львові буде хмарна погода, вночі невеликий, вранці та вдень помірний дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря впродовж доби 3-5° тепла.

31 січня синоптики прогнозують вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

1 лютого – часом дощ та мокрий сніг. На окремих ділянках доріг  ожеледиця.  Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!