Львів'ян попереджають про заморозки до -5° та ожеледицю

3463 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, упродовж 21-23 квітня, у Львові очікуються заморозки 3-5°.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

В суботу, 22-го квітня, очікується вночі помірний, вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0-3°, вдень 5-10° тепла.

У неділю, 23-го квітня, очікується вночі без істотних опадів, вдень часом дощ, в горах з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Вночі заморозки 0-5°, температура повітря вдень 4-9° тепла.

Читайте також: В Україні змінять методику розрахунку тарифів за тепло 

Упродовж 21-24 квітня ускладнення погодних умов очікується і на Львівщині. За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території області погіршення погодних умов обумовить проходження ряду атмосферних фронтів. Зокрема, збережеться хмарна погода. У південній частині області часом опади (переважно у вигляді мокрого снігу), слабке налипання мокрого снігу. На окремих ділянках автомобільних доріг – ожеледиця. 

Водіїв просять бути уважними під час руху по дорогах області та зважати на погодні умови.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!