Львів’ян попереджають про заморозки та пориви вітру

4144 1
Вранці температура повітря коливатиметься від 0 до 2 градусів.
Фото: press-centr.com

Фото: press-centr.com

Сьогодні, 27 вересня, у Львові очікують пориви західного вітру 15-20 м/с, а у горах та на поверхні грунту можливі заморозки від 0 до 2 градусів тепла, інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Вдень у Львові буде хмарно з проясненнями, без опадів. Уночі можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі та вранці коливатиметься від 2 до 4 градусів вище нуля, вдень – 13-15 градусів тепла. Видимість добра.

У п’ятницю, 28 вересня, синоптики прогнозують ясну погоду з невеликою хмарністю, без опадів. Вночі температура сягатиме 9 градусів тепла, вдень – максимум до +19.

 


Читайте також:
27 Вересня, 2018 09:13
Олег Пишіть правильно заголовки!!! Ну до чого тут львів'яни? Які заморозки? Це в горах 0...+2. Зранку у Львові було +8...+10. Може ще будете львів'ян попереджати про спеку в Єгипті???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!