Львів’ян просять допомогти 9-річному Максимку з лімфомою

4660 0
На лікування хлопчика необхідно оперативно зібрати майже 240 тисяч гривень.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Львів’ян просять допомогти для 9-річного Максимка, який бореться з лімфомою Беркита. Про це у спільноті Варта1 написала Ірина Паньків.

Торік батьки виявили у хлопчика твердий та здутий живіт, після чого звернулися до медиків. У лікарні Максимку поставили діагноз — лімфома Беркитта. За час лікування хлопчик пройшов дві хіміотерапії, втім наразі бореться з ускладненнями, зокрема з тромбозом яремної вени.

За місяць після курсу хіміотерапій у Максимки виявили рецидив і направили на лікування до столиці. Нині його готують до трансплантації кісткового мозку, донором якого стане рідний брат. Однак до операції необхідно пройти ще дві хіміотерапії та придбати дві дороговартісних ампули Gazyva. Вартість однієї ампули становить майже 120 тисяч гривень.

Наразі рідним хлопчика вдалося зібрати 43 тисячі гривень. Тож вони звертаються до небайдужих за допомогою оперативно зібрати кошти на лікування 9-річного хлопчика.

Номер картки (Panas Natalia Petrivna)

4790 7000 0937 0942 (ощадбанк)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!