Львів’ян просять допомогти дитині з важким ураженням мозку

1062 0
Хлопчик пережив уже 20 операцій.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Львів’ян просять допомогти дитині із важким ураженням мозку. Хлопчик Данилко пережив вже 20 операцій та рік прожив у палаті-боксі.

Джерело: Facebook-сторінка Христини Гоголь

Після народження у нього стався крововилив в мозок та хлопчик отримав гідроцефалію. Після лікарні він активно проходить понад 8 реабілітацій на рік та відвідує Центр для особливих діток «Джерело». Щоб Данилко мав опору і міг стояти чи гратися, йому потрібний вертикалізатор. Таке обладнання для особливих діток догоге – вживаний вертикалізатор коштує 70 тис. грн.

«Взагалі обладнання для особливих діток дуже дороге, а зараз дуже важко назбирати такі кошти. Тому, хто може, допоможіть поставити Данилка хоч трішки на ноги», – пише Христина Гоголь.

Щоб допомогти хлопчику, можна надіслати кошти за реквізитами:

Монобанк: 5358 3808 8000 9488 (Грева Лілія Іванівна, мама Данилка)

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!