Львів’ян просять допомогти маленькій Марті, яка не може самостійно дихати

17750 1
Дівчинка за минулі півроку перенесла лейкемію, кір та енцефаліт.
Фото: БФ "Із янголом на плечі"/Facebook

Фото: БФ "Із янголом на плечі"/Facebook

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» оголосив про збір коштів на апарат штучного дихання для Марти Приставської. Дівчинка від серпня перебуває в реанімації Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру.

Навесні у Марти Приставської виявили гостру лімфобластичну лейкемію, вона пройшла курс хіміотерапії. Проте щойно наступила ремісія, дівчинка захворіла на кір, лікувалась в інфекційній лікарні, а потім знову повернулась в Чорнобильську лікарню – доліковувати лейкемію. Та у серпні в неї виявили запалення мозку – енцефаліт.

Читайте також: У Львові збирають волосся на перуки онкохворим дітям

«На жаль, практично з початку лікування енцефаліту Мартуся була і є до сьогодні у реанімації ЗУСДМЦ. На превеликий жаль, хвороба не відступала дуже довго, для ефективності лікування Мартусю ввели в медикаментозну кому і підключили до апарату штучної вентиляції легень. Станом на сьогодні, хвороба відступає поволі, з наркозу Марту зняли, але в свідомість дитина повертається слабо. Апарат штучної вентиляції легень є життєвонеобхідним для Марти, бо легені у неї ослаблені і самостійне дихання не є 100%. За місяць ми закінчуємо стаціонарне лікування Мартусі, а далі – переведення додому на доліковування, реабілітацію і догляд. Подальше лікування і реабілітація є можливими тільки за наявності вдома апарату ШВЛ, оскільки Мартуся повністю самостійно дихати не може», – каже Юрій Федечко, голова БФ «З янголом на плечі».

Читайте також: Відважні. Відверті історії жінок, які подолали рак

Комплекту ШВЛ із зволожувачем, камерою зволожувача та дитячими контурами коштує 399 505 грн. Допомогти можна, переказавши кошти на картка Приватбанку 4149 4996 4745 0004 (Уляна Приставська, мама Марти.

Реквізити БФ «Із янголом на плечі»: 
Банк: ПАТ «ПРИВАТБАНК» 
МФО 325321 ЄДПРОУ 41411833
Рахунок 26004053731145
Призначення: благодійний внесок закупівля ШВЛ

Банк: ПАТ «КРЕДОБАНК» 
МФО 325365 ЄДРПОУ 41411833
рахунок 26008011024214
Призначення: благодійний внесок закупівля ШВЛ


Читайте також:
10 Січня, 2019 16:57
гость денег нет зажравшімся патриотам нехватает траншей на зарплату
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!