Львів’ян просять не виїжджати на власних авто

6786 1
У зв'язку сильними сніговими опадами уночі, львів'ян просять бути максимально обережними на дорогах і не виїжджати на власних авто без необхідності.
фото : Валентин Христич

фото : Валентин Христич

Як повідомили на «гарячій» лінії міста, комунальні служби уже працюють з метою поліпшення стану доріг. Відтак, станом на 7 год. ранку в місті для посипання доріг комунальні служби використали майже 600 м куб піскосуміші.

Також на «гарячу» ліній міста надійшло одне звернення про падіння дерева на вул. Пасічній, 62а. Комунальники вже виїхали на місце.

Синоптики прогнозують снігові опади протягом дня. Відтак, мешканців міста просять не паркувати машини у недозволених місцях, аби не створювати перешкод у роботі комунальної техніки. Усіх просять бути максимально обережними і без необхідності не виїжджати власним транспортом.

Опублікувала Олена Ільків


Читайте також:
13 Листопада, 2016 11:28
львів'янин Ідіотуси!!! Чому снігоприбиральна техніка не працювала вчора і вночі??? Прогнозу не бачили?! А тепер просите не виїжджати... Азія (((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!