Львів’ян запрошують до змагань з гірського спортивного туризму

1703 0
Змагання проходитимуть з 2 по 4 вересня. Крім фахової боротьби, організатори обіцяють також майстер-класи та лекції.
фото: zoctkum.ucoz.ua

фото: zoctkum.ucoz.ua

Учасників чекатимуть на Чатових скелях поблизу Львова. Запрошуються усі львів’яни. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міськради.

Змагання відбуватимуться на дистанціях другого і четвертого класів у двох видах програми: «Гірські перешкоди» — особисті змагання чоловіків та жінок і «Рятувальні технічні прийоми» — змагання зв'язок. Склад команди – дві особи.

Читайте також: Скільки разів на тиждень варто займатися спортом. Рекомендації для дітей і дорослих

Як зазначають організатори, на  учасників  та гостей змагань очікує різноманітна програма. Зокрема, 3 вересня о 9:00 — майстер-клас від львівських слеклайнерів  (стрибки та ходіння по стропі); об 11:00 — лекція від інструкторів, як правильно організувати похід (спорядження, ліки, їжа, безпека); з 15:00 — запрошують завітати ветеранів спортивного гірського туризму Львівщини.

Для ветеранів у програмі заходу передбачені: перегляд старих кінофільмів і слайд-фільмів; обмін спогадами про гірські походи; традиційне туристське вогнище, гітара, пісні і просто теплі зустрічі зі старими друзями.

Організатори просять взяти з собою фотографії і звіти з гірських походів, довідки за пройдені походи.

Контактна особа – Коваль Назар, тел.:  096-435-03-81.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!