Львів’ян запрошують долучитися до благодійного аукціону і підтримати притулок для тварин

3129 0
До акції можна долучитися, принісши вологий корм для котів, корм для собак, хом‘яків, папужок, шиншил, морських свинок, яблука, крупи, сухарі.
фото ілюстративне: socpartnerstvo.org

фото ілюстративне: socpartnerstvo.org

25 серпня о 17:00 в арт-кафе «Дзига» відкриється благодійна виставка та аукціон «Добрий митець». Львів’ян закликають пожертвувати для неї одним із витворів власного мистецтва — картиною, книгою чи хенд-мейдом. Кошти, виручені від продажу лотів, спрямують на підтримку притулку «Домівка врятованих тварин». Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла організаторка події волонтерка та зоозахисниця Віра Готь.

За її словами, аукціон триватиме приблизно 1 годину. Мети зібрати конкретну суму грошей немає, проте в притулку сподіваються виручити 2-2,5 тисячі гривень.

«Зібрана сума буде залежати від того, скільки людей прийде на аукціон. Гроші підуть на допомогу тваринам. Акція проводиться, у тому числі, аби показати, що допомагати тваринам необхідно, адже кожен з нас відповідає за них», — каже вона.

Читайте також: Погладь поні, погодуй козеня, пригорни кролика. Репортаж з екоцентру на Кубанській

Зараз у притулку є більше ста тварин. Це кролики, кури, гуси, нутрія, папужки, лисиці, лелеки, декоративні голуби, приблизно 40 котів, кілька собак, сокіл, козеня та кілька дорослих козлів, фредки, морські свинки і ще коник Орлик. Віра Готь каже, що до акції можна долучитися, принісши вологий корм для котів, корм для собак, хом‘яків, папужок, шиншил, морських свинок, яблука, крупи, сухарі.

На аукціоні можна буде й виграти призи: той, хто заплатить за лот найбільше, отримає картину сучасного львівського художника Володимира Когута, а той, хто приведе на аукціон найбільше друзів, отримає стильну хенд-мейд екосумку.

Аби долучитися до аукціону власними лотами, потрібно звернутися за телефоном: (068) 439 61 77 (Віра Готь).

Нагадаємо, що до 1 вересня у Львові також триває акція «Подаруй сироті книжку».

Роман Симович


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!