Львів’ян запрошують на концерт Курбасів «Чар-творення»

2082 0
Курбаси відіграють одразу два концерти в один день.
фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

15 жовтня у Львові відбудеться одразу два концерти Курбасів «Чар-творення» та презентація нового альбому, повідомляють організатори. 

Читайте також: Львівський гурт «Курбаси»: Деякі колядки існують вже тисячі років

Трьох музикантів та трьох актрис-співачок об’єднали українські народні пісні. В програмі звучатимуть народні пісні різних регіонів України у супроводі музичних інструментів – цимбалів, бубна, скрипки, контрабасу, сопілки та дримби.

Мультимедійне мереживо проекту створить візуальний об'єм та підсилить занурення. Спеціально для цього проекту створили дзеркальну поверхню, яка дасть глядачеві бачення багатовимірного світу.

Гостями вечора стане дует Balaklava Blues – канадсько-український проект Марка та Марічки Марчик, головна мета якого – не дозволити світові забути, що на сході України триває війна. Поєднуючи електрону музику та народну пісню, гурт відтворює ті звуки, які щодня чують люди в зоні конфлікту. Проект Balaklava Blues присвячений війні на Донбасі, у концерті звучатимуть пісні тих регіонів, де йде війна, пісні україномовного Донбасу.

Читайте також: Як «Курбаси» у Львові розколяду святкували. Фоторепортаж

Придбати квитки на 17:00 та 19:30 можна за посиланнями та у касах gastroli.ua.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!