Львів'ян запрошують на перший вікізабіг

1294 0
У межах проекту львів’ян навчать писати статті до Вікіпедії.
Фото: ГО «Граніт»

Фото: ГО «Граніт»

У Львові вперше відбудеться вікізабіг, де львів’ян навчатимуть практичних та теоретичних навичок написання статей до Вікіпедії. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Організатори планують познайомити учасників з структурою тексту й особливостями «статті» як журналістського жанру. Темою вікізабігу є Національно-визвольні змагання в Україні 1917-1921 років.

Читайте також: На площі Митній розмалювали підземний перехід у стилі львівського метро. Фото

Найкращу статтю, написану у межах забігу, опублікують, а найактивніші учасники отримають подарунки.

Подія відбудеться 24 та 25 листопада на базі Lviv IТ School, вул. Академіка Cахарова, 37. Розпочинається забіг о 13:00, а учасником може стати кожен охочий.

Організовують подію «Молодіжне об’єднання Граніт» спільно з «Вікімедіа Україна» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Забіг відбудеться в рамках місячника  написання статей до української Вікіпедії про події Української революції 1917−1921 років.

ТЕГИ: Вікіпедія

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!