Львів’ян запрошують на прощу до Унівської Лаври. Маршрут

3849 1
Віряни вирушать зі Львова 25 серпня та прийдуть до Унева 27 серпня.

У п’ятницю, 25 серпня, почнеться 26-та піша проща до Святоуспенської Унівської Лаври з нагоди престольного празника Лаври, інформує «Духовна велич Львова» з посиланням на прес-службу УМХ.

Під час триденної духовної мандрівки прочани зможуть приступитися до тайни покаяння, брати участь у різних богослужіннях, молитися, спілкуватися, читати біблійні уривки, а також слухати реколекційні науки, зокрема, від владики Володимира (Груца), про якого нещодавно писало Tvoemisto.tv.

Читайте також: Духівники твого міста. Як сестра Наталія розлюбила футбол і здійснює мрію Бога

Проща почнеться о 7:00 божественною літургією в храмі св. Арх. Михаїла (вул. Винниченка, 22).

Через значну кількість прочан, які беруть участь у прощі, організатори просять про молитовну та фінансову підтримку заходу. Пожертви можна скласти у скарбонку в храмі св. Арх. Михаїла, на монастирській фірті та безпосередньо керівнику прощі єрм. Пантелеймонові (096 722 87 74).

Нагадаємо, що до Львова привезли ікону з Єрусалима.


Читайте також:
21 Серпня, 2017 23:16
Yurko Школа що то робочий день 28
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!