Львів’ян запрошують на святкування Дня народження патрульної поліції

2166 0
23 серпня рівно рік з моменту присяги патрульної поліції Львова.
фото: facebook.com/lvivpolice

фото: facebook.com/lvivpolice

Зранку увесь особовий склад на території управління заспіває Гімн України та знову зачитає слова присяги. Одразу після закінчення шикування, керівництво відзвітує за рік роботи. Про це патрульна поліція Львова інформує на офіційних сторінках у соцмережах.

«Патрульна поліція Львова запрошує львів’ян 23 серпня о 13:00 годині на проспект Свободи (площа перед пам’ятником Тарасу Шевченку) на святкування своєї річниці. Для дітей підготували повчальні розваги від шкільних офіцерів поліції, а для жінок – майстер-класи з прийомів самозахисту для жінок від громадської приймальні з керівниками Управління патрульної поліції Львова. Привітати патрульних з їх першою річницею завітають зірки шоу-бізнесу. Родзинкою свята стануть творчі виступи патрульних», – ідеться у повідомленні.

Додамо, що 24 серпня о 9:30 розпочнеться футбольноий турнір за Кубок патрульної поліції Львова. Змагатиметься команда патрульних, громадських організацій, зірок шоу-бізнесу, журналістів та правоохоронних структур. Місце проведення: м. Львів вул. Чупринки,130 (Спортивний комплекс «Електрон»).

А вже о 12 годині дня 24 серпня на картингу біля Арени Львів змагатимуться на швидкість патрульні, громадські активісти, журналісти та професійні гонщики.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!