У Львові можна подати проекти для розвитку Сихова

1830 0
Проект «Аукціон проектів "Зробимо Сихів Кращим"» був створений ГО Львівський культурний центр спільно з організацією «Кращий Сихів».
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

ГО Львівський культурний центр на своїй сторінці у Facebook оголосив про старт проекту «Зробимо Сихів кращим». До 22 червня усі охочі можуть подати свій проект для участі у конкурсі на отримання фінансування.

Проекти мають бути реалізовані у Сихівському районі та належати до одного з напрямків:

  • Творчий Сихів

  • Екологічний Сихів

  • Зручний Сихів

  • Здоровий Сихів

  • Розумний Сихів

Читайте також: Перші люди на Сихові. Як розвивався наймолодший район Львова

Мінімальна кількість людей у команді, яка працює над проектом, – три особи. Бюджет проекту не має перевищувати 15 тис. грн, а вік учасників коливатися від 14 до 35 років. Реалізація поданих проектів має закінчитись до 15 жовтня 2018 року.

Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv голова ГО «Lviv Cultural Centre» Юлія Рудюк, проект не є новим для України. Подібний проект реалізовується у Вінниці, а його ідея народилася в Румунії.

«Громадяни подають проекти, у яких вони вкзаують, як хочуть змінити місто. Надалі відбудеться їхнє навчання, обрання п'яти проектів-фіналістів. Фінальним етапом стане публічний захід-аукціон, куди будуть запрошені підприємці, влада та громада міста, які зможуть своїми грошима підтримати ті чи інші проекти, які їх зацікавлять», – сказала вона.

Читайте також: Мадрид, Багдад і соціальний колаж: навіщо науковці вивчають Сихів

За її словами, деякі із підприємців ще до дедлайну по збору проектів надали згоду та погодилися на фінансування певних сум коштів.

Відбір та підтримка проектів складається з двох етапів. Спершу до 30 червня конкурсна комісія відбирає п'ять проектів з усіх поданих. Команди-фіналісти пройдуть навчання із проектного менеджменту, фандрейзингу, ораторського мистецтва, публічного виступу та підготовки презентації.

Читайте також: Сихів з висоти пташиного польоту: блогери провели зйомки з дрону. Відео

Згодом під час заходу «Аукціон проектів» обрані групи презентують власні проекти, а донори міста будуть голосувати коштами і наповнювати бюджет проекту. Цей тур дає можливість фінансово підтримати усі п'ять проектів до серпня.

Проект можна подати за посиланням.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!