Політична реклама

Львів’янам пропонують знижки на авіарейси на шопінг до Стамбулу

1370 0
З 7 по 29 червня 2014 року на авіаподорожі до Львова до Стамбулу та назад діятиме спеціальна ціна – від $229.

Спеціальну пропозицію авіакомпанія «Турецькі авіалінії» пропонує на період всесвітньо відомого фестивалю «Istanbul Shopping Fest», який щороку відбувається на початку літа у Туреччині та збирає модників з усього світу, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі львівського аеропорту.

У вартість квитка включено переліт у дві сторони Львів-Стамбул-Львів та таксі, а також збільшену норму перевезення багажу до 50 кілограмів.

Рейси з МА «Львів» ім. Данила Галицього до Стамбулу авіакомпанія «Турецькі авіалінії» виконує по вівторках, четвергах та неділях.

Довідкa:

Istanbul Shopping Fest – заснований у 2011 році фестиваль шопінгу, який щорічно відбувається у Стамбулі. Під час фестивалю, який триває 40 днів і 40 ночей, на все, що продається у магазинах діють спеціальні знижки. Фестиваль особливо приваблює іноземних туристів, оскільки магазини пропонують Tax Free Shopping.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!