Політична реклама

Львів'янам розкажуть, як позбутись хабарництва в медицині

1799 0
Сьогодні, 20 травня, о 19:00 в ефірі tvoemisto.tv буде доктор медичних наук, завідувач кафедри хірургії №1 ЛНМУ ім. Данила Галицького, колишній головний лікар Львівщини Ігор Герич.

У прямому ефірі ми поговоримо про те, чи потрібна львів'янам страхова медицина і коли її можна впровадити, які реформи допоможуть викоренити корупцію в лікарнях та поліклініках і чи можуть наші медзаклади самі на себе заробляти.

Довідка:

Ігор Герич – український лікар, доктор медичних наук, професор кафедри загальної хірургії ЛНМУ імені Данила Галицького.

У 1985–1987 рр. – проходив строкову військову службу в Демократичній Республіці Афганістан. Брав участь у бойових діях, тричі був пораненим. Після демобілізації короткочасно працював лікарем-хірургом II хірургічного відділення Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.  

В 1991 році був прийнятий на посаду асистента кафедри загальної хірургії Львівського державного медичного інституту, в 1994 р.  — обраний на посаду доцента. З 2002 р. після отримання звання професора і понині  — професор кафедри загальної хірургії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. З 2005 по 2008 рік  — начальник Головного управління охорони здоров'я ЛОДА, голова Українського лікарського товариства у Львові. З 2005 по 2010 рік – член Національної ради з питань охорони здоров'я населення при Президентові України.  З 2010 року – голова правління Галицької лікарняної каси, гостьовий професор Школи біоетики УКУ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!