Львів'янки здобули дві медалі на Європейських іграх

2039 0
Срібло і бронзу вибороли борчині.
фото: НОК України

фото: НОК України

Львів'янки здобули дві медалі з вільної боротьби на ІІ Європейських іграх, які тривають зараз у Мінську. Про це на офіційній сторінці у Twitter повідомив Національний олімпійський комітет.

Зокрема, Алла Черкасова, яка виступає у ваговій категорії до 68 кг, виборола бронзу. Додамо, що на Львівщині вона стала найкращою спортсменкою 2018 року. Крім того, у квітні Алла Черкасова здобула золото Чемпіонату Європи.

Читайте також: Львівським «Карпатам» дозволили реконструювати стадіон «Україна»

Натомість Юлія Хавалджи, що виступає у ваговій категорії до 53 кг, стала срібною призеркою Європейських ігор. Загалом в активі збірної України станом на 28 червня є 27 нагород — 7 золотих, 11 срібних та 9 бронзових.

Європейські ігри або Європіада — багатовидові спортивні змагання, започатковані 2015 року. Європіада є аналогом Паназіатських чи Панамериканських ігор. Ці ігри будуть проводитися з періодичністю чотири роки за рік до проведення літніх Олімпійських ігор. До програми входять наразі 15 олімпійських і 2 неолімпійські дисципліни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!