Львів’янок запрошують на дрес-кросинг – оновити гардероб

3571 0
У неділю, 29 червня, львів’янки зможуть обмінятися своїм одягом під час акції з дрес-кросингу. Як зазначають організатори, якщо пощастить, виміняти сукню можна буде і на дизайнерську річ – до дрес-кросингу долучилась львівська дизайнерка Руша Полякова.
Фото: toptentop.com

Фото: toptentop.com

Dress crossing (обмін сукнями, одягом) стрімко завойовує популярність у всьому світі, наголошують організатори.

«Загляньте в свою шафу. Чи не висять там без діла практично нові речі, куплені з нагоди розпродажу? А, можливо, наполегливі заняття спортом дозволили вам значно схуднути, і колишні спіднички і сукні просто великі? Щось просто перестало подобатися і не радує око? Приносьте речі весняно-літнього сезону, які не носите (приймаються речі в ідеальному стані, чисті і випрасувані)», – кажуть організатори.

Усі речі, які на дрес-кросинг принесуть львів’янки, перевірять на придатність до обміну. Взамін на кожну річ видадуть крос-чек, який можна буде обміняти на нову річ. Один крос-чек – це одна річ.

Також під час акції можна буде отримати поради від стилістів.

Коли: неділя, 29 червня, 14:00.

Де: кафе «Старий ПАБ» – пл.Старий Ринок,7.

Квитки: вартість входу – 50 грн.

Детальніша інформація тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!