Львів’яни дякують воїнам у День Збройних Сил України. Відео

6724 0
6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України.
Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають День Збройних Сил України. Саме цього дня 31 рік тому парламент ухвалив Закон України «Про Збройні сили України». До Дня Збройних Сил України львів’яни привітали наших захисників та подякували за їхню боротьбу.

«Ми хочемо подякувати за можливість проживати спокійні дні та спокійні ночі. Дуже дякуємо вам за те, що маємо можливість працювати і пити каву. Дякуємо!», — каже адміністраторка кав’ярні Оля.

«Їм найбільша вдячність, адже ми маємо можливість спати спокійно», — подякував керівник проєктів Євген.

«Ми дуже вдячні, бо це надзвичайний вклад в наше життя, в те, що ми ходимо і дихаємо. Я від усіх та від себе низько вклоняюсь вашим сім’ям та рідним, всім хто там і тим, хто вже не з нами. Дякую з безмежною вдячністю в любов’ю. Ми всі вболіваємо за вас», — подякувала захисникам працівниця кав’ярні Мар’яна.

«Від спільноти капеланів Гарнізонного храму, висловлюю щиру подяку нашим захисникам і захисницям. Їхнє служіння це, безумовно, найбільше, що вони можуть чинити, це вияв любові до кожного із нас. Пам’ятайте, що ми завжди за вас молимося, допомагаємо тим, чим можемо допомогти і бажаємо нашим захисникам перемоги. Щоб Господь був поруч», — зазначив о. Андрій, капелан Гарнізонного храму.

«Ми дуже вдячні нашим Збройним Силам. Ми дуже за них хвилюємося, як можемо — допомагаємо, волонтеримо. Вітаємо, всім міцного-міцного здоров'я, перемоги, миру, злагоди, тепла, добра, чистого неба. Дуже дякуємо», — привітала захисників провізорка Елеонора.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 грудня, у Львові відбудуться урочисті заходи з відзначення 31-ї річниці створення ЗСУ. Детальніше програму заходів на честь Дня Збройних Сил України можна переглянути за посиланням.

Фото, відео: Твоє місто 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!