Львів'яни можуть допомогти одній із шкіл отримати безкоштовний ремонт приміщень

7515 0
Учасниками всеукраїнського проекту «Моя школа», які претендують на безкоштовний капітальний ремонт, є дві львівські школи та одна дрогобицька.

Всього у проекті «Моя школа»  беруть участь 78 українських шкіл . Серед навчальних закладів на Львівщині: Навчально-виховний комплекс ім. В. Стуса, Львівська школа № 95 та Дрогобицька загальноосвітня школа №4.

Голосування за школу-переможця розпочалось 20 жовтня і триватиме до 19 грудня. Проголосувати можна за посиланням : http://myschool.faqindecor.com/ua/spisok-shkol/?tag=72 .

Як зазначається на сторінці проекту: «Кожен відвідувач може проголосувати за необмежену кількість шкіл, але кожній з них він може віддати тільки один голос. Переможцем стане та, яка отримає найбільшу кількість голосів.

Ми будемо ретельно стежити за фактами автоматичної накрутки голосів. У разі появи подібного випадку, дана школа буде знята з голосування». Детальніше про правила голосування.

Проект «Моя школа» організував інтернет-журнал FAQinDecor разом з українськими дизайнерами. Кошти на ремонт школи збиратимуть серед спонсорів -  через краудфандинг та на благодійних вечорах.

Проект реконструкції школи представлять 25 березня, а ремонт проводитимуть із червня по серпень 2017 року. «Початок реконструкції ми запланували саме на літні канікули, щоб у новому навчальному році діти прийшли вже в «нову» школу», – йдеться у прес-релізі проекту.

Підготувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!