Львів’яни не можуть визначитися, яке покриття обрати для вул. Степана Бандери

2000 0
На черговій зустрічі у рамках проекту «Вулиця для всіх» львів’яни не дійшли згоди щодо покриття вулиці Степана Бандери. Як повідомили Tvoemisto.tv організатори, 50% присутніх виступили за збереження автентичної бруківки, інша половина – за асфальт.
Фото: mobility.lviv.ua

Фото: mobility.lviv.ua

У понеділок, 19-го грудня, у Львові відбулася чергова зустріч щодо обговорення реконструкції вулиці Степана Бандери. Учасники укотре наполягали на пріоритетності пішоходів і громадського транспорту перед приватними авто та велорухом. Також зазначили, що громадський транспорт потребує вдосконалення логістики, а для автомобілістів мають бути впорядковані місця для паркувань.

Також учасники зустрічі акцентували увагу на безпеці вулиць – це вільний регульований проїзд, правильно сплановані пішохідні переходи, використані якісні матеріали і контроль якості виконання будівельних робіт. Як інформують організатори, учасники також мали змогу ознайомитися та обговорити три варіанти облаштування вулиці С. Бандери. 

Читайте також: Як хочуть реорганізувати рух на вул. Бандери: мешканці обрали варіант. Візуалізація

 

Половина учасників зустрічі були за збереження автентичного покриття, аргументуючи свою думку тим, що має бути збережена історична спадщина. Інші 50% учасників були за асфальтне покриття,яке є безпечнішим та таким, що менше зумовлює шум та вібрації на вулиці.

Нагадаємо, проект «Вулиця для всіх» має на меті створити прецедент налагодження комунікації між мешканцями, підприємцями та владою міста під час реконструкції міського простору. На прикладі однієї львівської вулиці учасники спільно здійснюватимуть процес планування, особливостями якого є активне залучення усіх зацікавлених сторін.

                                                                                  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!