Львів'яни підкорили найвищу вершину Альп. Фото

4606 1
Минулого тижня львів'яни зійшли на Монблан - найвищу вершину Альп. Її висота становить 4810 м. Про це повідомив на своїй сторінці у facebook фотограф Максим Баландюх.
Фото: facebook Максим Баландюх

Фото: facebook Максим Баландюх

"Там ліпше аніж собі уявляв, цікавіше відчутно аніж Ельбрус і Казбегі. Піднімалися Гранд Траверсом, а спускалися класикою. Наразі ше вештаємося околицями із коровами Мілками і п'ємо вино із цікавими людьми, які тут понаїжджали довкола Шамоні", - написав Максим Баландюх

Читайте також: Максим Баландюх: Після Непалу мрії стають досяжнішими

ДовідкаМонблан - кристалічний масив й однойменна вершина в Західних Альпах, на кордоні Франції та Італії, найвищий шпиль у Західній Європі (4808,73 м). Довжина масиву 50 км. Площа зледеніння — понад 200 кв. км, великий льодовик Мер-де-Глас. Центр альпінізму. Під Монбланом прокладений автомобільний тунель довжиною 11,6 км, що з'єднує Францію з Італією.

Фото з facebook-сторінки Igor Karabin

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
11 Липня, 2016 08:10
Дмитро Я був на Монблані минулого року. Чому я не лізу в новини і не вима[***]сь цим досягненням??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!