Політична реклама

Львів'яни вимагають врегулювати рух на перехресті Пасічна-Китайська

1741 0
Сьогодні близько півсотні львів'ян перекрили дорогу на вулиці Пасічній, неподалік від перетину з Китайською. Люди вимагали врегулювати рух транспорту на цьому перехресті й встановити обмежувачі швидкості -- "лежачі поліцейські". Адже за півтора місяці, за словами учасників протесту, тут трапилось одразу п'ять аварій без врахування зіткнень, у яких не було потерпілих.

Остання аварія трапилась учора вранці -- автомобіль марки “Міцубіші Ланцер” зіткнувся з автівкою “Лексус”, а після цього увігнався в зупинку громадського транспорту, де наїхав на 21-річного чоловіка й 25-річну жінку.

Участь у акції протесту, як повідомляють Львівські новини онлайн, взяла й бабця потерпілого юнака. Він перебуває у важкому стані в лікарні з відкритими переломами обох ніг.

Люди розповідають, що аварій побільшало після того, як ремонтники дороги на вулиці Пасічній влаштували нову "кишеню" для громадського транспорту, а ось саму конструкцію зупинки чомусь так і не перенесли. Водночас пішохідний перехід облаштували на відстані 40 метрів. Відтак, пішоходи далеко не завжди користуються ним, коли переходять дорогу.

Водії ж стверджують, що проміжок вулиці Пасічної поміж вулицями Ярошинської й Китайською є особливо небезпечним і для транспорту. Пояснюють це тим, що при виїзді з вулиці Ярошинської на Пасічну через будку не видно транспорту, який курсує головною дорогою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!