Львів’яни зможуть керувати оркестром в органному залі

1973 0
У неділю в Будинку органної та камерної музики запланований експериментальний концерт.
фото: gastroli.ua

фото: gastroli.ua

21 жовтня о 19:00 львів’ян запрошують в органний зал на авторський проект скрипаля та композитора Олександра Пільчена, під час якого відвідувачі зможуть керувати оркестром. Про це повідомляється на сторінці події у Facebook.

«Кожен відвідувач концерту зможе керувати оркестром, як ді-джей за мікшерським пультом. Разом ми будемо співавторами музики», – розповідає Олександр Пільчен.

Читайте також: У бібліотеку через Інстаграм. Для кого працюють медіатеки

Концерт відбуватиметься за допомогою Telegram-бота, тому всіх, хто планує відвідати концерт, організатори просять попередньо встановити месенджер на свій смартфон.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник директора органного залу Тарас Демко, у концерті братимуть участь приблизно 20 музикантів, у кожного з них буде кодове ім’я, яке відображатиметься в переліку Telegram-бота. Глядач обиратиме музиканта та надсилатиме йому смайлики, які відповідатимуть певному 30-секундному фрагменту музики. Музиканти, з іншого боку, теж користуються ботом, приймаючи від глядачів інформацію.

За словами Тараса Демка, ІТ-фахівці розробили спеціальний алгоритм, який визначає послідовність виконання запитів від аудиторії, щоб концерт не перетворився в хаос. Крім того, для кожного музиканта буде обмежена кількість запитів від глядачів.

Читайте також: Чим дивуватимуть львівські театри у жовтні. Афіші вистав

Квитки можна придбати у касі органного залу щодня з 13:00 до 19:00, онлайн на сайті Gastroli.ua або у понад 20-ти касах Львова. Телефон для довідок: 098 871 0180.

Олександр Пільчен – український композитор, який поєднує любов до старовинної  музики і захоплення сучасною. Під час своїх концертів композитор не боїться експериментувати та шукати нові можливості для сприйняття музики. Одним з таких експериментів і стане концерт для Телеграм-бота в Органному залі.

Нагадаємо, нещодавно біля Органного залу у Львові облаштували громадський простір.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!