Політична реклама

Маршрути львівського громадського транспорту з`являться на Google

1263 0
У рамках співпраці між Львовом та компанією Google передбачається створення сервісу, за допомогою якого гості міста зможуть отримати схему проїзду від однієї точки міста до іншої, повідомив 17 квітня на прес-конференції директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

«Ми сьогодні співпрацюємо з Google. Окремим проектом буде можливість отримати схему доїзду через Google з вказанням маршрутів громадського транспорту», - розповів Олег Засадний.

Також він зазначив, що уже розроблена система ознакування як для громадського транспорту, так і для таксі. Зокрема, на таксі, за його словами, буде вказана вартість проїзду за один кілометр, вартість замовлення, а також телефони. Це дозволить гостям Львова добре орієнтуватися в цінах і створить для них прозорі умови, вважає Олег Засадний.

На сьогодні, за словами директора департаменту Євро-2012, з 3 тис. таксі міста погодилися взяти участь в цьому проекті близько тисячі.

Нагадаємо, У Львові стартувала загальноміська кампанія “Збудуй Львів у Google Earth”. Нещодавно на онлайн-сервісі Google Earth («Google Планета Земля») мапа Львова отримала нові тривимірні об'єктина площі Петрушевича та прилеглих вулицях.

Джерело: ZAXID.NET
ТЕГИ: Google

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!