Політична реклама

Microsoft запустить новинний ресурс

1706 0
Корпорація Microsoft запустить власний проект онлайн-новин MSN News, який стане частиною оновленого порталу MSN. Новинний ресурс MSN News буде розміщувати короткі замітки з 300-500 слів, що надають можливість швидко отримати інформацію.

MSN News буде збирати новини найбільших інформаційних ресурсів — Associated Press, NBC, Reuters тощо, а також розміщувати власний контент, заявляють розробники.

Сервіс MSN News стане частиною оновленого порталу MSN — одного з найбільших в інтернеті, поряд з Yahoo і AOL. Сайт зазнав значних змін, пов'язаних, в основному, з оптимізацією під роботу браузера Internet Explorer 10 і програмної платформи Windows 8, вихід якої запланований на 26 жовтня.

Новинарний портал MSN для Windows 8, який також стане доступним 26 жовтня, відрізняється більш великими іконками і єдиним інтерфейсом в різних розділах, що полегшує роботу з сайтом на пристроях із сенсорними екранами.

Сайт MSN, що залучає близько 480 мільйонів користувачів по всьому світу щомісяця, надає швидкий доступ до онлайн-служб Microsoft, у тому числі пошуковика Bing, пошти Outlook і сервісу Skype.

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!