Міськрада Львова хоче продати за 52 млн гривень приміщення на вулиці Дорошенка

2124 0
Ідеться про майже тисячу квадратних метрів.
Фото: управління комунальної власності ЛМР

Фото: управління комунальної власності ЛМР

12 серпня у Львові відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень на вул. Дорошенка, 6-8, стартова ціна яких становить понад 52 млн грн. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На площі Ринок продають приміщення у кам'яницях за 95 млн гривень

Ідеться про продаж приміщення підвалу, першого та другого поверхів загальною площею 933,5 кв. м. Стартова ціна об’єкта становить 52,4 млн грн. Об’єкт перебуває на балансі ЛКП «Агенція ресурсів ЛМР».

Також місто продає з аукціону нежитлові приміщення першого поверху під індексами 7, 8, 9, 10, 11, загальною площею 20,1 кв. м. на вул. П. Дорошенка, 8. Стартова ціна об’єкта становить 577,8 тис. грн.

Зазначимо, будинок на вул. Дорошенка, 6 є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Нагадаємо, торік у межах малої приватизації. львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський придбав 4-поверховий будинок на Дорошенка. 37 за 16,9 млн гривень.

У міськраді додають, що з початку продажів комунального майна в електронній системі ProZorro. Продажі управління комунальної власності ЛМР відчужило майна на загальну суму понад 416 млн. грн. Всього через систему ProZorro продано понад 90 об’єктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!