Магазин на вулиці Коперника у Львові продали за 8 млн грн

7925 0
Будівля є пам'яткою архітектури місцевого значення.
фото: prozorro.sale

фото: prozorro.sale

У Львові продали нежитлові приміщення на вул. Коперника, 39 за 8 млн грн. Відповідно до даних системи електронних продажів Prozzoro, йдеться про магазин на першому поверсі площею 47,9 кв. метри, який напередодні виставило на аукціон управління комунальної власності ЛМР.

Участь у аукціоні взяли четверо покупців – ПП – Фірма «Престиж-сервіс», Олена Фінагеєва, ТзОВ «Олімпекс-2» та Джафар Бабаєв. Початкова ціна становила 2,9 млн грн, натомість продали втричі дорожче. Останній запропонував найвищу ціну і став новим власником приміщень.

Читайте також: Власника вілли на Свєнціцького оштрафували на 170 тисяч гривень

Додамо, що будівля є пам'яткою архітектури місцевого значення.

За даними YouControl, Джафар Бабаєв займається роздрібною торгівлею хлібобулочних виробів, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!