Міськрада виділила земельну ділянку для храму львівських баптистів

2193 0
Землю надали у відповідь на звернення релігійної громади Євангельських християн баптистів «Віфанія».
Фото: pravda.if.ua

Фото: pravda.if.ua

Сьогодні, 7 червня, депутати ЛМР ухвалили рішення щодо відведення земельної ділянки площею 0,2120 га на вул. Суботівській для будівництва та обслуговування храму релігійній громаді Євангельських християн баптистів «Віфанія».

Відповідно до ухвали, релігійна громада має у тримісячний термін зареєструвати речове право на земельну ділянку, а департамент містобудування – забезпечити внесення змін у кадастрові дані.

Читайте також: У центрі Львова вперше за сто років планують звести храм. Хто проти?

Нагадаємо, сьогодні міськрада також виділила землю у центрі Львова для будівництва храму УПЦ КП.

Довідка

Організація церкви Євангельських християн баптистів «Віфанія» припадає на кінець 80-х років і початок 90-х років. 14 серпня 1990 року громада була зареєстрована як незалежна церква з юридичною адресою на вул. Довганюка, 1, кв. 4. Тут проживала сестра Конюх, а її квартира стала місцем проведення постійних Богослужінь. Керівником громади було вибрано брата Галаса Михайла. Згодом влада виділила громаді перше приміщення за адресою вул. Варшавська, 35. Наразі в громаді нараховується 83 члени.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!