Політична реклама

На більшості гірськолижних курортів немає снігу

2055 0
Гірськолижний сезон у розпалі, однак погода зараз не зовсім зимова. Тому через відсутність снігу покататися на лижах чи сноуборді у найближчі дні буде проблематично.

У гірськолижному курорті «Буковель» станом на сьогодні, 10 лютого, працюють усі витяги та траси, повідомляє офіційний сайт курорту. На трасах зберігається снігове покриття. Температура повітря становить 0 градусів.

Снігу на горі Тростян у Славську достатньо для катання тільки на санках, товщина снігу – 2 см. Однак, сніг тане, температура повітря становить 2 градуси тепла. У найближчі дні температура повітря підніметься і сніг, за прогнозами, зійде зовсім.

Водночас, як повідомили "Твоє місто", робота підйомників на горі Тростян у Славському знову почнеться з п’ятниці, 16 лютого. Навіть якщо буде мало охочих, запевняють, що принаймні один підйомник працюватиме. На Тростяні зараз працює тільки крісельна дорога. 

Через потепління також мало снігу і на гірськолижному комплексі «Захар Беркут» неподалік Славська, повідомляє офіційний веб-сайт курорту. Для катання на лижах снігу недостатньо. Крісельний витяг на гірськолижному працює і піднімає відвідувачів лише до 16.00.

На гірськолижному курорті на Пилипці, що у Закарпатській області, на лижах теж не покатаєшся. Зараз температура повітря там становить +2 і сніг майже зійшов, повідомляють туристи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!