Політична реклама

На час Євро-2012 "Львівська залізниця" призначить додаткові потяги до Трускавця

1593 0
У рамках підготовки до Євро-2012 "Львівська залізниця" вивчає питання призначення додаткових потягів у напрямку Львів – Трускавець – Львів. Враховуючи розвинену готельну та відпочинкову інфраструктуру міста-курорту Трускавець, очікується, що там проживатиме значна частина футбольних уболівальників, які приїдуть в Україну, - повідомляє прес-центр ЛЗ.

Нині на дільниці Львів – Трускавець щоденно курсує чотири пари поїздів підвищеного комфорту. Із метою перевезення уболівальників у дні проведення у Львові футбольних матчів Євро-2012 залізниця планує призначити додатково дві пари потягів за маршрутом Львів – Трускавець – Львів, а у разі необхідності – і ще однієї пари.

Вказані потяги курсуватимуть без заїзду на станцію Стрий, лише з технічною зупинкою на станції Дрогобич. Орієнтовний час у дорозі становитиме 1 год. 30 хв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!