Політична реклама

На дорогах Львова продовжується ямковий ремонт

1016 0
У Львові тривають ямкові ремонти доріг. Зараз роботи проводять на понад 15 вулицях міста

Ліквідовувати ями продовжуватимуть за умови виконання платіжних доручень Держказначейством, - повідомляж прес-служба Львівської міськради.

Отож, у Шевченківському районі тривають роботи на вул. Мазепи, Замарcтинівській, Липинського (від кільця просп. Чорновола до вул. Варшавської). Планують продовжити роботи на вул. Мазепи та Орлика. Зараз також триває ямковий ремонт на вул. Кривоноса у Галицькому районі. Надалі потрібно ремонтувати пл. Св. Юрія, та вул. Озаркевича.

Ліквідовують ями зараз і на вул. Шевченка та Ряшівській у Залізничному районі міста. У Личаківському районі завершують ямковий ремонт вул. Пасічної в сторону вул. Луганської. Також працюватимуть на вул. Зеленій (від Водоканалу до центру міста) та на дорозі Львів-Винники.

На Сихові тривають роботи на вул. Зубрівській, Драгана, Чмоли,  Панаса Мирного. Завтра планують переходити на вул. Зелену. У Франківському районі сьогодні ремонтують вул. Тролейбусну і Наукову. Завтра планують проводити ямковий ремонт на вул. Сахарова і Мельника.

Нагадаємо, ямкові ремонти доріг у Львові можуть припинитись через невиконання казначейством платіжних доручень міської ради. Сьогодні є заборгованість із заробітної плати та за асфальт для ремонту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!