На Форумі видавців у Львові очікують понад 40 тисяч відвідувачів

3120 0
На початку осені, 15-18 вересня, Львів традиційно перетвориться на величезний книжковий ярмарок та літературний фестиваль. 23-ій раз місто прийматиме Міжнародний книжковий Форум видавців.
фото: lviv.depo.ua

фото: lviv.depo.ua

Цьогоріч організатори запланували приблизно тисячу різноманітних заходів та очікують понад 40 тисяч відвідувачів. Про це йшлось у п’ятницю, 12 серпня, на організаційній нараді щодо підготовки 23 Міжнародного книжкового Форуму видавців у Львові.

Учасники наради, серед яких оргнізатори Форуму, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів та державних установ шукали спільні рішення для забезпечення громадського порядку та контролю за безпекою дорожнього руху біля місць проведення заходів.

Читайте також: 5 особливостей цьогорічного Форуму видавців у Львові

Нагадаємо, організатори події оголосили список спеціальних гостей Форуму. Так, на захід завітає Паоло Джордано, сучасний італійський письменник, твори якого продаються мільйонними тиражами. Також очікується приїзд професора Гарвардського університету Сергія Плохія. Він презентуватиме нову книгу «Брама Європи». У списку гостей Форуму також відомий австрійський репортер та письменник Карл-Маркус Ґаус. Спеціально до 23 Форуму видавців у перекладі українською виходить його збірка художніх репортажів «Зникомі європейці». Крім цього, на Форму приїде й Ілля Камінський. Він – американський поет з українським походженням. У 2013 році Іллю Камінського номінували на Нобелівську премію з літератури.

Більше інформації про 23 Національний книжковий Форум можна дізнатись тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!