Політична реклама

На Голосківському цвинтарі у Львові обмежили в'їзд авто

1919 0
На Голосківському кладовищі частково обмежили заїзд приватного транспорту. На в’їзді до цвинтаря вже розмістили попереджувальну таблицю.

У будні дні машини і далі безперешкодно заїжджають на територію цвинтаря, інформує Zaxid.net. Натомість у суботу та неділю, а також у святкові дні в разі великого скупчення транспорту, адміністрація має намір пропускати лише супровід похоронних процесій та автівки, що везуть немічних людей.

 Утім, заглядати до салонів та перевіряти, що за пасажири їдуть на кладовище - не будуть, тому таблиця радше інформаційна.

Голосківське кладовище одне із найбільших в Україні. Його територія понад 100 тисяч квадратних метрів. Деякі поховання від брами цвинтаря аж за кілька кілометрів.

Бувають навіть такі ситуації, що прибираючи цвинтар, машиною неможливо під’їхати до контейнера чи забрати сміття тому, що заставлено дуже багато машин і виникає тиснява. Так що ми змушені регулювати питання, щоб прибрати територію кладовища, - розповів завідувач Голосківського кладовища Микола Бабій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!