На Львівщині 20 центрів зайнятості відновлюють прийом громадян

1678 0
Львівський міський центр зайнятості досі працює дистанційно.
Photo by Marten Bjork on Unsplash

Photo by Marten Bjork on Unsplash

Із 10 серпня 20 центрів зайнятості області відновлюють прийом громадян. Йдеться про установи, які знаходяться на території «зеленої» зони, відповідно до нових умов карантину:

  • Дрогобицький, Самбірський та Стрийський МРЦЗ, Бориславська, Моршинська, Трускавецька, Стебницька, Червоноградська, Новороздільська міські філії ЛОЦЗ, а також Бродівська, Буська, Городоцька, Жидачівська, Золочівська, Мостиська, Радехівська, Сколівська, Сокальська, Старосамбірська, Турківська районні філії Львівського обласного центру зайнятості.

Читайте також: В якій зоні Львів і чи мали б закрити кінотеатри, спортзали та фітнес-центри

Ці філії проводитимуть реєстрацію громадян для надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття на підставі документів, поданих під час візиту до центру зайнятості або отриманих в електронній формі (через застосунок «Дія»).

Прийом громадян, які були зареєстровані у центрах зайнятості у період карантину через e-mail, здійснюватиметься виключно за попереднім записом з дотриманням часового інтервалу. Також безробітні, зареєстровані під час карантину дистанційно, повинні під час особистого відвідування подати оригінали своїх документів.

Читайте також: Львів потрапив у помаранчеву зону через Covid-19. Що це означає

Натомість у філіях, які знаходяться на території «жовтої» і «помаранчевої» зон, прийом громадян й надалі проводитиметься дистанційно. Громадян наразі не прийматимуть у:

  • Жовківській, Яворівській і Кам’янка-Бузькій районних філіях ЛОЦЗ, Новояворівській МФ ЛОЦЗ, а також у Львівському міському центрі зайнятості, Миколаївській, Перемишлянській та Пустомитівській районних філіях ЛОЦЗ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!