На Львівщині попрощалися з загиблим на війні бійцем 24-ої бригади в день його народження

6502 0
Герой загинув ще у березні та став першим уродженцем з Равщини, який поліг від рук окупантів.
Фото: Рава-Руська міська рада

Фото: Рава-Руська міська рада

17 червня у Рава-Руській громаді попрощалися з загиблим захисником Михайлом Пиглюком. Герой поліг у бою з російськими окупантами біля Попасної на Луганщині ще 21 березня та став першим мешканцем Равщини, який віддав життя, захищаючи Україну у зоні бойових дій. Про це повідомили у Рава-Руській міській раді.

Спершу він був похований як невідомий захисник України. Пошуки тіла, встановлення його особи та необхідні заходи тривали упродовж майже трьох місяців. Лише 17 червня у день народження Героя його домовину зустріли у Раві-Руській. Чин похорону відбувся у церкві Святої Трійці в селі Потеличі, де народився Михайло Пиглюк. Перепоховали Героя на місцевому цвинтарі.

Читайте також: На війні загинув Герой з Яворівщини Іван Корнага

40-річний військовий був одружений та виховував трьох діток. Проживав у Львові. 25 лютого добровільно зголосився до війська і був мобілізований у 24 окрему механізовану бригаду.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!