Політична реклама

На новорічні свята залізничники готові призначити понад 20 додаткових потягів

1125 0
Укрзалізниця при потребі готова призначити на новорічні свята понад 20 додаткових потягів у найпопулярніших напрямках.

У разі виникнення дефіциту місць, будуть призначені додаткові потяги та рейси на маршрутах Київ-Ужгород, Київ-Івано-Франківськ, Одеса-Ужгород, Харків-Ужгород, Сімферополь-Київ, Сімферополь-Івано-Франківськ, Дніпропетровськ-Київ, інформує прес-служба Укразалізниці.

Сьогодні, 14 листопада Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на 28 грудня (субота) 2013 року. На цей день пасажирам запропонували понад 22 тисячі місць до курортних центрів України з усіх регіонів. Залізничники готові призначати додаткові рейси на дні масового виїзду.

15 листопада буде відкрито попередні продаж квитків на 29 грудня (неділя). Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда розпочинається, як у залізничних касах, так і в мережі Інтернет о 8:00.

До слова, квитки на передновірічний період у напрямку Криму вже майже розкуплені.

Раніше залізничники повідомляли, що у період передноворічних свят – з 25 по 30 грудня – вартість проїзду в потягах зросте на 15-40 гривень (залежно від класу потяга і типу вагона).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!