Політична реклама

На площі Міцкевича у Львові встановлять літній майданчик

1526 0
Підприємство «Фелічіта» отримало паспорт на встановлення літнього майданчика на площі Міцкевича, 1 вздовж вул. Вороного.

Підприємцю погодили встановлення столиків в один ряд завширшки 1,65 м і завдовжки 25 м вздовж фасаду готелю «Жорж».

Згідно з базовою ухвалою №2452 від 5 березня 2009 року «Про затвердження порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у місті Львові» існує процедура отримання відповідних документів на встановлення відкритих літніх майданчиків біля об’єктів ресторанного господарства.

Перш, ніж погоджується проект, і надається паспорт підприємці отримують архітектурно-художні вимоги. Це умови і обмеження, згідно з якими ліцензійна фірма або сертифікований архітектор розробляє проект літнього майданчика, – пояснив в.о. головного художника міста Львова Юрій Горалевич.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!