На що підуть кошти з бюджету розвитку Львова. Перелік

1598 0
Перший варіант документа затвердили на рівні 1,621 млрд грн
фото: kazpravda.kz

фото: kazpravda.kz

Наступного року Львівська міська рада планує найбільше коштів з бюджету розвитку витратити на ремонти доріг, закупівлю нового громадського транспорту та галузь освіти. Це випливає з рішення, яке сьогодні затвердив виконком Львівської міської ради.

За словами директора департаменту економічної політики ЛМР Ірини  Кулинич, на ремонт доріг у 2018 році планують виділити 321, 5 млн грн. Зокрема, йдеться про ремонт частини вулиці Замарстинівської, дороги до Білогорщі, вулиці Пластової, шляхопроводу між Шевченка та Ковча, будівництво пішохідного моста між вулицями Сулими та Головатого і тд.

Читайте також: Львів отримав бюджет на 2018 рік

На закупівлю транспорту виконком пропонує виділити 150 млн. Ще 175 млн грн пропонують виділити на гуманітарну сферу, причому майже 103 млн піде на галузь освіти. А на інженерні мережі передбачили 165 млн грн.

Майже 28 млн передбачають на будівництво та ремонт дитсадків.

Понад 75 млн пропонують виділити на видати у спортивній сфері – майже 60 млн грн на утримання та обладнання спортмайданчиків, 9,8 млн – на спортзали і півтора мільйона – на басейни.

На охорону історичного середовища в бюджеті розвитку заклали 36 млн грн, а на потреби парків – 21 млн грн. Ще 25 млн передбачено на реалізацію проектів Громадського бюджету.

Також 40 млн грн вперше за багато років передбачено на реновацію ліфтів.

Цей проект бюджету розвитку повинна розглянути комісія з питань планування бюджету ЛМР, а відтак повторно виконком. Очікується, що повністю проект бюджету розвитку затвердять на сесії 21 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!