Політична реклама

На свята ми не зможемо перевезти усіх охочих – «Львівська залізниця»

1563 1
Станом на 21 грудня 2011 року «Укрзалізниця» вже залучила 17 додаткових потягів на Західну України. Втім забезпечити перевезення усіх охочих, як розповів у коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника пасажирської служби "Львівської залізниці" Микола Козак, львівські залізничники все одно не зможуть: цього року на область виділили удвічі менше додаткового транспорту, ніж минулого.
Найбільше проблем із купівлею квитків на потяг, за словами М. Козака,  може виникнути у людей, які захочуть приїхати до Львова 28-30 грудня або виїхати з міста 8-11 січня. 
 
«Така тенденція, що на новорічно-різдвяні свята люди хочуть їхати у західному напрямку - Львів, Закарпаття, Івано-Франківськ. І ось це створює такі пікові моменти, коли ці люди приїжджають, а потім масово повертаються у свої міста. У такі періоди у нас майже завжди 100-відсоткова реалізація квитків», - пояснив медіа-порталу «Твоє місто» посадовець. 
 
«Я думаю, що цього року охочих буде більше ніж, ми зможемо забезпечити», - додав М. Козак. "Оскільки у 2011 році на Львівську залізницю призначили вдвічі менше потягів, ніж у 2010".
 

Тож, якщо Ви хочете придбати квитки на потяг на цей період, залізничники радять Вам іти у каси вже. 

Найкраще, як розповіла касир Львівської залізниці Галина Блазунь, за квитками приходити зранку, до 11 години  - тоді немає черг.

З 14 до 15 години дня каси зачиняються на переву, і з 15 до 17 години за квитками черги. 
 
 
Нагадаємо, попередній продаж проїзних документів в Україні починається за 45 днів до відправлення потягу.

 


Читайте також:
23 Грудня, 2011 14:00
читач А так розпинався наш прем'єрчик що квитків хватить всім!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!