На Водохреща поліція Львівщини працюватиме в посиленому режимі

1531 0
Правоохоронці чергуватимуть біля храмів та місць для купання.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Завтра, 19 січня поліція Львівщини нестиме службу поблизу храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння. Також правоохоронці працюватимуть в місцях для йорданського купання. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ Нацполіції Львівщини.

У Львові, перш за все, посилено патрулюватимуть центральну частину міста, зокрема площу Ринок, де о 13:30 буде загальноміське освячення води.

Читайте також: Де можна у Львові купатися на Водохреща. Інтерактивна мапа

«Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть вибухотехніки та кінологи щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів», – кажуть у відділі комунікації.

Правоохоронці просять львів’ян бути взаємоввічливими та толерантними і не порушувати публічний порядок. У випадку скоєння злочину чи правопорушення, потрібно негайно звернутись до поліцейських або зателефонувати на оперативну лінію 102.

Читайте також: Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

Окремо в поліції наголошують на тому, що неприпустимо сідати за кермо навіть після чарки спиртного.

Нагадаємо, завтра християни східного обряду святкують Богоявлення (Водохреща, Йордан). У кафедральних храмах міста відбудуться святкові богослужіння. Сьогодні ж - друга свята вечеря, що має свої традиції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!