Політична реклама

На вулиці Городоцькій у Львові обіцяють облаштувати дитмайданчик, щоб діти не грались на колії

1468 0
На вулиці Корінній у Львові мешканці не пускають дітей з інших будинків гратись на їхньому дитмайданчику.

А на вул. Городоцькій його взагалі нема - діти бавляться біля залізничної колії, - інформують Головні новини Львова

Хто мешкає не на вулю Корінній,3 може потрапити на майданчик за умови, що кілька тижнів тому здав 50 гривень на пісок. Мешканці запевняють, що не забороняють чужим дітям гратись на їхньому подвір'ї, але якщо бавитись усім, то й усім дбати про добробут майданчика.

Дитячі майданчики, які перебувають на балансі міськради, є відкритими для усіх відвідувачів, - кажуть в управлінні сім'ї, молоді та спорту, якщо нема піску чи поломані качелі, потрібно звертатись до місцевого ЖЕКу.

Допоки на Корінній не можуть поділити майданчик із сусідами, на Городоцькій мешканці чотирьох багатоповерхівок мріють хоча б про один на всіх. Минулоріч вони уже звертались до міськради. Кілька років тому люди самотужки обладнали майданчик, однак від нього уже мало що залишилось.

До колії від багатоповерхівок хвилин 5, вона не відгороджена знаками чи шлагбаумами. Діти безперешкодно можуть туди потрапити.

У міській раді обіцяють - цього року у дітей з’явиться альтернатива забавам біля залізничної колії. Городоцьку включили до 51 вулиці, на яких будуть монтувати майданчики.

Мешканцям будинків, які хочуть, щоби біля них поставили дитячий майданчик, варто писати колективне звернення до управління сім'ї, молоді та спорту. У першу чергу майданчики встановлять біля тих будинків, де є більше дітей, а їхні батьки готові допомагати: грошима і своєю працею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!