На вулиці Городоцькій у Львові облаштують 4 км велодоріжки

3090 1
Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради уклав угоду на будівництво велосипедної доріжки на вулиці Городоцькій (від вулиці Чернівецької до Ряшівської) з ТОВ «Теко Лімітед» вартістю 7,34 млн грн. Про це йдеться у Віснику державних закупівель.

Згідно з документацією конкурсних торгів, роботи планують завершити до кінця 2017 року. Підрядник проведе підготовчі роботи, улаштує земляне полотно, дорожній одяг, заїзди на велосипедну доріжку та пішохідні доріжки, а також зробить всю необхідну розмітку. Крім того, проведе роботи з монтажу зовнішнього освітлення велодоріжки. Згідно з google.maps, нова велодоріжка матиме протяжність приблизно 4 кілометри.

Читайте також: Де у Львові будуть нові велодоріжки

Конкурсний комітет допустив до торгів лише дві з чотирьох заявлених пропозицій. Пропозиції ТОВ «Вельт Капітал» та ТОВ «Галицька магістраль» були відхилені через недоліки у документації. Крім переможця допустили до торгів ще ТОВ «Львівська Дорожня Служба».

Для ТОВ «Теко лімітед», яке було створено у 2014 році Ольгою Черник та Юлією Біб, це вже друге замовлення на будівництво велоінфраструктурних об’єктів у Львові. Місяць тому фірма отримала підряд на будівництво велодоріжки в Брюховичі за 10,19 млн грн. До речі, тоді фірма також змагалась із «Львівською Дорожньою Службою».

 

Джерело: Наші гроші Львів


Читайте також:
14 Червня, 2016 10:33
гість Цікаво,чи на цей раз щось зро[***],чи знову повідбирають частини тротуарів та автодоріг,провівши білу смугу,з подекуди намальваним велосипедом
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!