Де у Львові цього року можуть з’явитися нові велосмуги

1607 0
Їх нанесуть на проїзній частині шістьох вулиць.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Цього року у Львові планують облаштувати низку нових велосмуг. Зокрема, відповідну розмітку нанесуть на проїзній частині вулиць: Рудненська, Угорська, Стуса, Козельницька, Панаса Мирного та Віденська. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

За його словами, будівництво велодоріжок заплановане в межах капітальних ремонтів та реконструкцій уже після того, як приймуть бюджет розвитку. 

Читайте також: На трьох вулицях Львова планують облаштувати велосмуги

«Якщо дозволить фінансування і це буде в бюджеті розвитку, ми плануємо завершувати ті проєкти по місту, які зараз розпочаті та перебувають на стадії завершення, наприклад, на вул. Шевченка», – сказав він.

Нагадаємо, у 2023 році у міському бюджеті Львова передбачили понад 147 мільйонів гривень для поточного ремонту вулиць. Ці кошти розподілять між шістьма районними адміністраціями у рівній пропорції.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!