На вулиці Залізничній з’явиться житловий квартал із підземним паркінгом. Візуалізація

5156 1
Крім багатоквартирних будинків, на території житлового комплексу розташують торговий центр та трансформаторну станцію.

У Львові на Залізничній, 7 побудують житловий квартал багатоповерхівок із підземний паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили сьогодні, 16 березня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР, інформує кореспондент Tvoemisto.tv.

Згідно з рішенням, на загальній площі у 4,5 га ПрАТ «Торговий центр “А“» планує побудувати 11 багатоповерхових будинків, гранично допустима висота яких не має перевищувати 53,3 м у стінах і 54,7 — до закінчення ліфтової шахти. 43,4% всієї ділянки можна використовувати під забудову.

Висота наземної частини паркінгу із трансформаторною станцією не має перевищувати 14,4 м. Поруч із ним розташують торговий центр висотою в 14,5 м. Окрім цього, у першу чергу забудовник має здати в експлуатацію дитячий садочок, через який виконком переніс затвердження містобудівних умов минулого засідання.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
17 Березня, 2018 17:24
Ігор Там більше пасував би автовокзал та прямий проїзд з Привокзальної на Шевченка!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!