На вихідних сотня велосипедистів проїде центром Львова

1839 0
Цієї суботи, 12 липня, упродовж двох годин – з 11:00 до 13:30 – на центральних вулицях Львова відбуватиметься велопробіг. Орієнтовна кількість учасників – 100-150 осіб. Акція розпочнеться з пр-ті. Шевченка, 15.

Пробіг пролягатиме маршрутом: просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Кн. Романа – пл. Галицька – просп. Свободи – прос. Чорновола – вул. Липинського – вул. Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Мазепи – вул. Замарстинівська – вул. Варшавська – просп. Чорновола – просп. Свободи – просп. Шевченка.

Мета акції полягає в тому, щоб привернути увагу до проблем велосипедистів на дорогах, заохотити мешканців більше користуватися велосипедами, а також звернути увагу громадськості та ЗМІ на екологічну ситуацію в місті, сприяти екології за рахунок використання велосипедів як альтернативного виду транспорту, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Контактна особа – Козак Ірина, тел. 050-676-04-17. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!