Політична реклама

На вихідних у Львові пройде фестиваль короткого кіно

1458 0
7-8 грудня у Львові відбудеться фестиваль, присвячений екстремально короткому кіно – «100 фільмів за 100 хвилин».

Як повідомляють організатори, сто повноцінних нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години в Кінопалаці «Копернік».

Значна кількість фільмів пов’язані з відомими особистостями світу кіно. Так, відомий американський актор Джон Малкович, який нещодавно відвідував Україну, демонструє глядачам різні стани після вживання наркотичних речовин.

Будуть стрічки, присвячені Альфреду Хічкоку, Стенлі Кубрику, Майклу Джексону та Даррену Арановскі. Серед стрічок є номінанти на премію OSCAR, переможці численних міжнародних кінофестивалів, стрічки іменитих аніматорів та режисерів з усього світу. На радість глядачам цього року значно зросла кількість українських стрічок.

На початку жовтня фестиваль представили у Києві. Через велику зацікавленість не всі охочі змогли потрапити на прем’єру. Усі три дні показів супроводжувалися повними аншлагами, незадоволених серед відвідувачів фестивалю не спостерігалось, зазначають організатори.

Глядачі з усієї країни матимуть змогу проголосувати за своїх фаворитів на інтернет-сторінці фестивалю – www.100films.kisff.org. За підсумками голосування 20 грудня у київському кінотеатрі «Кінопанорама» нагородять найкращу українську та іноземну картину.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!