Наливки зі Львова з’являться у алкогольному меню МАУ

1951 0
Вартість наливок коливатиметься у межах 4-5 євро.
Фото: Наливки зі Львова/Facebook

Фото: Наливки зі Львова/Facebook

Авіаперевізник МАУ додав у платне бортове меню, яке доступне на міжнародних рейсах, міцний алкоголь, серед якого наливки зі Львова. Про це повідомляє avianews.com.

Читайте також: МАУ змінює правила безкоштовного перевезення

Серед іншого, пасажир може придбати червоне або біле вино, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі і джин. Раніше у алкогольному меню було лише пиво.

Вино доступне у пляшечках до 200 мл за ціною 5-6 євро, наливки, горілка і джин — у ємкостях від 50 до 100 мл за ціною 4-5 євро.

Читайте також: Авіакомпанія МАУ збільшила збір за роздрук посадкового талону в аеропорту

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Наливки зі Львова» належать Тарасові Колодію, який є бізнес-партнером нардепа зі Львова Богдана Дубневича. Крім цього, кому належать ресторани «Панська чарка», «Вірменка», «Грушевський», ТзОВ «Глинянська вежа», а його дружина Богдана Колодій спільно з дітьми Богдана Дубневича володіє приміщенням колишнього кінотеатру в парку культури, яке переробили під ресторан.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!