Політична реклама

Напередодні Дня закоханих львів'янам покажуть фільми про любов

1345 0
У четвер, 13 лютого, напередодні Дня закоханих, у Львівському палаці мистецтв покажуть цикл короткометражних фільмів про любов.

У програмі – британські, іспанські, канадські, ізраїльські, ірландські та українські стрічки, повідомляють оранізатори.

Глядачі побачать шість міні-фільмів. В їх основі історії про різну любов, але тим не менше, усі її прояви можна назвати абсолютною.

Так канадські режисери Волтер Вудман та Патрік Седерберґ у фільмі «НОА» покажуть історію, що повністю розгортається на моніторі комп’ютера. Це специфічний фільм, присвячений дослідженню поведінки та видозміни кохання у цифрову еру.

Покази відбудуться о 19:00 та 21:00. Загальна тривалість сеансу 89 хвилин.

Крім того, того ж дня о 16:00 в антикафе Communa, що на вулиці Галицькій, 1, відбудеться презентація фільму української режисерки Катерини Горностай. У циклі фільмів про кохання вона пропонує документальну роботу «Між нами», яка отримала чимало схвальних відгуків після прем’єри на кінофестивалі «Молодість».

Бронювання квитків 0635615722 або [email protected]

Вхід 25 UAH


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!